Reținut de polițșiști după ce a dat foc unei anexe gospodărești

0
38

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Plopșoru, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a incendiat intenționat o anexă gospodărească.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul bărbatul ar fi pus foc, intenționat, unei anexe  gospodărești, ce aparținea unchiului său de 51 de ani, care locuiește pe raza aceleiași localități, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi. La faţa locului s-au prezentat două echipaje de pompieri, din cadrul ISU – Secţia Turceni, care au localizat şi lichidat incendiul. În urma incendiului nu au existat victime omeneşti, ci doar pagube materiale, respectiv, o parte din acoperiș, 2 mc de lemne, o anexă gospodăreasca, precum și două camere de locuit, cu mobilierul și electrocasnicele aferente. Prejudiciul este în curs de estimare“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvâtn al Poliției Gorj.

 

Cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu, față de el fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după care a fost reintrodus în arestul I.P.J. Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.