Două ambulanțe noi au fost achiziționate pentru transportul pacienților Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

0
41

Două ambulanțe noi au fost achiziționate de Consiliul Județean Gorj, pentru a asigura transportul pacienților între unitățile care funcționează în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Prețul unei ambulanțe este 245.000 de lei. Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu funcționează în trei locații aflate în zone diferite ale orașului. Unii pacienți care ajung la o unitate medicală trebuie transportați o alta pentru efectuarea de investigații de specialitate sau de anumite analize. Până acum, asigurarea transportului se făcea de către ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, însă timpul de așteptare era mare.
„Ambulanțele sunt foarte utile Spitalului Județean de Urgență, având în vedere că își desfășoară activitatea în trei locații și există o anumită întârziere în ceea ce privește transportul pacienților pentru efectuarea investigațiilor interdisciplinare și cele paraclinice. Cu siguranță se va reduce timpul de așteptare al pacienților. Timpul de așteptare depindea de solicitările Serviciului de ambulanță din momentul respectiv. Sunt dotate corespunzător pentru transportul pacienților în situația de urgență. Sunt extraordinar de utile“.
Au fost angajate trei persoane în postul de ambulanțier. „De luni o să fie încheiate contractele și vor lucra pe cele două ambulanțe“, a mai spus Dumitru Vienescu. managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.