Se va semna contractul pentru finalizarea lucrărilor la drumul de centură a municipiului Târgu Jiu

0
78

Prim ministrul Ludovic Orban a anunțat, duminică la Târgu Jiu, că în teren de zece zile se va semna contractul pentru finalizare construirii drumului de centură a municipiului Târgu Jiu: Centura municipiului Târgu Jiu a început demult și trebuia finalizată în anul 2016. (…) Va fi semnat contractul de construcție a restului de lucrări care au rămas de executat din centura Târgu Jiu în termen de 10 zile. Instanța de fond s-a pronunțat pe litigiu dintre firma care a fost câștigătoare și Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere. S-a luat decizia să nu se mai facă apel și, în baza deciziei instanței de fond, s-a luat decizia ca în termen de 10 zile  să se semneze contractul ca să se reia lucrările la centură“.

Contractul va fi semnat cu firma italiană Secol, care a câștigat licitația, dar a primit, ulterior, un aviz negativ din partea CNAIR, pentru că un partener la un contract a avut probleme financiare și nu a finalizat lucrarea.

 

Când va începe construcția podului de la Lainici

 

Contractul pentru construirea podului de la Lainici va fi semnat peste două săptămâni. „Podul de la Lainici care nu înțeleg de ce nu a fost reabilitat în baza contractului de modernizare a sectorului dintre Bumbești Jiu și Petroșani, angajamentul CNAIR este de semnare a contractului în data de 8 septembrie, pentru reabilitarea acestui pod care crează extrem de multă nemulțumire a celor care tranzitează DN 66“, a mai anunțat Orban.

Acesta a mai spus că până la data de 15 septembrie se va încheia contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul expres Târgu Jiu-Craiova: „Este necesar pentru a putea începe construcția acestui drum expres“.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.