VIDEO Surpriza imensă de care a avut parte un băiețel de ziua sa de naștere din partea polițiștilor

0
124

David, un băiețel din municipiul Târgu Jiu, a împlinit astăzi vârsta de cinci ani. Copilul a avut parte de un cadou neașteptat din partea polițiștilor gorjeni pe care-i admiră, deoarece își dorește să devină ca ei atunci când va crește mare.

Polițiștii au ajuns la poarta casei în care locuiește David cu o autospecială încărcată cu multe cadouri, în special jucării care au legătură cu activitatea celor care trebuie să apere respectarea legii. „Am primit mașină de polție, cătușe, o medalie. Vreau să mă facă polițist ca să-i prind pe hoții din România“, a spus David.
Aproape în fiecare zi, copilașul îmbracă un tricou de poliție primit în dar de la unchiul său, care este polițist, iar atunci când vede o mașină de poliție salută ca un om mare.
„Noi, polițiștii am hotărât să-i facem o surpriză și să îl vizităm, împreună cu colegii noștri din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj.
I-am oferit copilului câteva daruri: un tort, pixuri și insigne inscripționate, o vestă reflectorizantă pentru a o purta atunci când se plimbă cu bicicleta, reviste ”Poliția Română” și jucării cu care el se poate juca, prefăcându-se că este polițist, până când va crește mare și, poate, chiar va alege această meserie“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.