Managerul Spitalului, infectat cu COVID-19, s-a întâlnit cu toată conducerea județului

0
248

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, care a fost internat la Boli Infecțioase, după ce a fost depistat cu COVID-19, s-a întâlnit cu toată conducerea județului și cu cea a Direcției de Sănătate Publică Gorj. Bomba a fost aruncată de medicul chirurg Claudiu Neagu: „Surpriza de proporții a venit de la Spitalul 700, managerul pozitiv, o angajata de la birouri, pozitivă. Conform legii, orice pozitiv trebuie internat obligatoriu (ceea ce, dupa parerea mea și a multor colegi, este o tâmpenie, dar o să detaliem altă dată), iar contacții acestuia trebuie izolați la domiciliu. A explodat bomba!
Contacții managerului sunt de la vârful DSP, Consiliului Judetean, Prefecturii, epidemiologii spitalului ,etc. Nume grele…
Ce s-a întâmplat? Nimic! Aflăm, brusc, că laboratorul de testare, achizitionat cu eforturi lăudabile ale oamenilor de bună credință, nu poate da rezultate autorizate, că laboratorul de la Craiova nu mai are teste, deci se vor trimite la Matei Balș si durează și o săptămână, etc“, a postat medicul Neagu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, acesta susține că Vienescu că noua conducere propusă s-a aflat în contact cu managerul: „Anchetele epidemiologice se opresc. Dacă ar continua, ar trebui sa închidă spitalul, izolând la domiciliu peste jumătate din angajați. Noua conducere propusă este contact direct al managerului și nu a fost testată“, a mai adăugat medicul Neagu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.