Se redeschide hotelul sportivilor din Târgu Jiu

0
148

Hotelul Sport, din municipiul Târgu Jiu, care aparține Direcției Județene de Tineret și Sport Gorj, este aproape finalizat și urmează să fie redeschis.

„Investiția depășește un milion de lei. Am mers astăzi să verific modul în care se desfășoară lucrările la Hotel Sport. În urma discuțiilor purtate cu constructorul, vin cu o veste bună pentru sportivii noștri care activează în cadrul Clubului Sportiv “Pandurii Târgu Jiu”. În curând obiectivul va fi finalizat și toți membrii Clubului se vor putea bucura de noua investiție care va asigura condiții de cazare excelente pentru sportivi. Cred că pentru performanță este nevoie de susținere din toate punctele de vedere și am încredere că alături de conducerea Clubului vom putea pune umărul pentru dezvoltarea unui viitor strălucit în rândul acestor tineri sportivi.
Lucrările efectuate la Hotel Sport constau în realizarea de recompartimentări interioare, finisaje, instalații electrice, sanitare, termice și ventilație, la parterul și etajul I al hotelului, precum și echiparea cu utilaje a centralei termice. Investiția se ridică la aproximativ 1.100.000 de lei, bani alocați cu sprijinul colegilor din Consiliul Local“, a spus viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.