Plângere penală depusă de fiica gorjeanului din Tismana care a fost răpus de COVID-19

0
272

Fiica pensionarului din Tismana care a murit, marţi, 7 aprilie, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi a fost diagnosticat, după două zile, cu noul coronavirus, a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Femeia, care este polişist local în cadrul Poliţiei Locale Târgu Jiu, susţine că tatăl ei nu a fost îngrijit corespunzător cât timp a fost în spital. Conform plângerii penale, bărbatul a fost izolat şi nu ar fi primit îngrijirile medicale necesare.

Procurorii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Nelu Pau avcea vârsta de 66 de ani şi suferea de mai muzlte afecţiuni grave, în special cardiovasculare. Băbatul a fost, de curând, într-un spital din Timişoara. „Condiţii medicale preexistente: Insuficienţă cardiacă, Cardiomiopatie dilatativa. Emfizem pulmonar. Bloc atrio-ventricular. Pleurezie masivă. BPOC. Bărbatul a decedat în data de 07.04.2020. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au demarat ancheta epidemiologică în vederea identificării persoanelor care au intrat în contact direct cu bărbatul“, se arată într-un comunicat de presă al DSP Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.