Corturi militare amplasate în fața spitalelor din Târgu Jiu

0
140

Două corturi militare au fost amplasate în fața unităților medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Aici se face triajul epidemiologic al pacienților care se adresează Unităților de Primiri Urgențe. Medicii verifică dacă pacienții au simptome specifice de coronavirus, pentru a nu fi lăsați să intre spital.

„Având în vedere contextul epidemiologic actual și pentru a evita aglomerările din Unitățile de Primiri-Urgențe de la nivelul municipiului Tg.-Jiu, am luat decizia de a amplasa în fața sediilor Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, situate pe străzile Tudor Vladimirescu și Progresului, corturi unde pacienții care se prezintă la Unitățile de Primiri-Urgențe să fie triați în funcție de simptome.

 Recomandăm tuturor persoanelor care se prezintă la aceste unități, în special celor care prezintă simptome de răceală, să nu intre în Unitățile de Primiri-Urgențe și să se prezinte la aceste corturi, unde li se va face o evaluare preliminară“, se arată în comunicatul al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.