Al doilea gorjean depistat cu coronavirus. Are 30 de ani și a venit din Italia

0
205

Al doilea gorjean a fost depistat pozitiv în urma testului de coronavirus. Bărbatul de 30 de ani s-a întors din Italia pe data de 10 martie, find imediat dus în carantină.

„Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este un bărbat, în vârstă de 30 de ani. Acesta face parte din grupul de cinci bărbați veniți din Italia, raportați de  Grupul de Comunicare Strategică, la nivel național, ca fiind carantinați în Arad, imediat de la sosire. Ca urmare, a numărului mare de români, care au intrat în țară zilele trecute, s-a decis transportarea lor spre județele de domiciliu pentru a fi introduși în carantină.

Persoana din Gorj, confirmată pozitiv cu noul coronavirus și comunicată public de Grupul de Comunicare Strategică, a intrat în țară, pe la Vama Nădlac, în seara zilei de 10.03.2020, întorcându-se din Montecatini Terme (Italia). Inițial, a intrat în carantină, la Arad, unde i s-au prelevat probe. În cursul nopții de 11/12 martie a fost introdus în carantină într-o locație din județul nostru, iar ulterior transportat la Institutul Matei Balș din București.

Menționăm că, s-au respectat toate protocoalele de securitate“, se precizează în comunicatul de presă al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.