Consilierul local Mihai Paraschiv a fost exclus din PNL

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Gorj a supus votului propunerea de excludere din rândul membrilor PNL a consilierului local Mihai Paraschiv. Propunerea votată în ședința anterioară a BPJ, prin vot secret cu 21 de voturi ”pentru” și 5 ”împotrivă”. În urma votului secret au fost 21 de voturi  pentru excludere și 10 voturi împotriva excluderii, din 31 de voturi valabil exprimate.

„Motivele pentru care s-a propus excluderea domnului Paraschiv Mihai sunt prevăzute de Statutul Partidului Național Liberal, de Codul Etic și Regulamentul de Organizare și Funcționare a PNL, iar domnul Paraschiv Mihai a fost invitat și a participat la ședința în cadrul căreia s-au discutat motivele excluderii sale, oferindu-i-se dreptul de a se apăra.

Domnul Mihai Paraschiv a fost exclus din rândul membrilor PNL, pentru că prin numeroase poziții publice a prejudiciat imaginea Partidului Național Liberal și a membrilor săi, abaterile dumnealui de la prevederile Codului Etic și Statutului PNL fiind continue și repetate, motiv pentru care a fost sancționat și anterior“, se arată într-un comunicat al PNL Gorj.

Articole pe aceeași temă

Leave a Comment

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.