150 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania

0
399

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.)

Muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.), curățat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi și caserole;

Sunt oferite 150 locuri de muncă după cum urmează: 100-femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit; 50 – bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști;

Nu se solicită cunoașterea unei limbi străine

Salariul este de 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică)

Transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).

Durată contractului: aprilie – septembrie 2019 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie

Persoanele cu domiciliul în județul Gorj trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, telefon 0253 211568. Acte necesare: copie act identitate, adeverință medicală “apt pentru muncă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.