Cei mai talentați tineri soliști premiați la Festivalul „Maria Apostol” de la Runcu

0
1203

Zeci de copii și tineri au participat la sfârşitul acestei săptămâni la festivalul-concurs al cântecului popular oltenesc „Maria Apostol”, care a avut loc în comuna gorjeană Runcu. Marele premiu a fost câştigat de Yasmine Polacek, de asemenea, trofeul festivalului a ajuns la Maria Platzner din Târgu-Jiu.

Cei mai valoroşi interpreţi de muzică populară au fost premiaţi la Festivalul-concurs al Cântecului Popular Oltenesc „Maria Apostol” de la Runcu. La festivalul interjudeţean de folclor „Maria Apostol”, concurenţii au fost din Runcu, Peştişani, Drăguţeşti, Rovinari, Dănciuleşti, Târgu Jiu şi din alte localităţi. Marea câștigătoare a festivalului a fost solista Yasmine Polacek din Târgu-Jiu. De asemenea, trofeul Festivalului i-a fost desemnat și micuței maria Platzner din Târgu-Jiu, care a câștigat și premiul I la categoria sa de vârstă. Pe lista câștigătorilor de sâmbătă, de la Runcu, s-a numărat și foarte talentata Mădălina Anuța. „Premiul II pentru Mădălina Anuța la festivalul, MARIA APOSTOL, com. RUNCU județul. Gorj, 12-05-2018. Felicitări Mădă şi la mai multe! Mulțumim organizatorilor, onoratului juriu şi profesorilor coordonatori CRISTINA OLTEANU şi ION DRĂGAN!”, a spus Gheorghe Dolcu, unchiul copilei.

Supranumită privighetoarea Gorjului, Maria Apostol este un model pentru iubitorii muzicii populare, și datorită faptului că a debutat pe scenă la doar cinci ani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.