Scandal de amploare la Târgu Cărbunești oprit cu focuri de armă

0
595

Membrii a două familii de romi din orașul Târgu Cărbunești au fost implicate într-un scandal de amploare. Poliția orașului Tg. Cărbunești a fost solicitată prin apelul 112 să intervină pentru aplanarea conflictului.

În timpul intervenției, polițiștii au executat mai multe focuri de armă în plan vertical. Nu a fost rănită nicio persoană.

Un scandalagiu a fost reținut

Potrivit poliției, altercația a avut loc pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, între patru persoane, câte două din fiecare familie. Scandalul a luat amploare, iar  în zonă s-au adunat mai mulți membrii ai celor două familii.
„Starea conflictuală a fost aplanată și persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Față de un bărbat de 36 de ani, din localitate, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale a persoanelor implicate în conflict și dispunerea măsurilor legale în consecință“, a spus Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.