Sala Sporturilor din Târgu Jiu, inaugurată cu scandal. „Atâta prostie bolșevică nu am crezut să mai existe în România vreodată“

0
866

Reprezentanți PSD Gorj și ALDE care ocupă funcții în administrația locală, dar și la nivel național, au comis un gest incalificabil față de comunitatea căreia îi cer votul o dată la patru ani. Aceștia au refuzat să participe la ceremonia inaugurării Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, pentru că la acest eveniment a fost invitat și participat deputatul de Gorj Victor Ponta, care a aprobat investiția atunci când era șeful guvernului.

Au lipsit de la inaugurarea Sălii Sporturilor parlamentarii PSD și ALDE (senatorii Florin Cârciumaru și Scarlat Iriza, deputații, Mihai Weber, Elvira Șarapatin), președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, vicepreședintele C.J. Gorj, Gheorghe Nichifor, vicepreședintele Ninel Muja (ALDE), viceprimarii municipiului Târgu Jiu Adrian Tudor și Aurel Popescu, consilierii locali și județeni. Aceștia au arătat un respect mai mare liderului suprem Liviu Dragnea, decât comunității pe care ar trebui să o reprezinte. Prezența lui Victor Ponta la acest eveniment l-a iritat pe șeful partidului, a dispus să nu vadă picior de pesedist la inaugurarea sălii.

În aceste condiții, panglica inaugurală a fost tăiată de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, deputatul Victor Ponta, deputatul Dan Vâlceanu, reprezentantul ISU Gorj, Augustin Malacu, și directorul Direcției de Tineret și Sport Gorj, Horațiu Gorun.

Înainte de momentul tăierii panglicii  a avut loc o slujbă religioasă, iar preotul a stropit cu aghiasmă nouă sală.

Romanescu: „Mă așteptam la o unitate din partea tuturor politicienilor“

Primarul Marcel Romanescu a spus că este cel mai important eveniment din ultimii zece ani pentru Târgu Jiu, iar oamenii politic ar fi trebuit să dea dovadă de unitate: „Este cel mai important eveniment pe care îl avem în ultimii zece ani de zile. O astfel de investiție nu o întâlnim în fiecare an. Mă așteptam la o unitate din partea tuturor politicienilor și a oamenilor din administrație. Este surprinzător, dar este o zi prea fericită pentru mine și comunitatea pe care o reprezint ca să caut eu scuze pentru cei care nu au dorit să participe. Eu mi-am făcut datoria și am invitat pe toată lumea, de la nivelul președintelui Camerei Deputaților și Senatului până la ministrul Tineretului și Sportului, Instituția Prefectului, Consiliul Județean. Victor Ponta este deputat de Gorj și nu pot să-i invit pe toți ceilalți, iar pe unul să-l lași tocmai pe acela care a pus cărămida pentru realizarea investiției. Ar fi fost incorect“.

„Au primit ordin de la București sa nu fie prezență la inaugurarea «Salii lui Ponta»

Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook referitor la incidentul de la Târgu Jiu: „Ca om politic cea mai mare bucurie este atunci când începi un proiect de la zero și ai și ocazia să îl vezi finalizat !!! Azi a fost inaugurata noua Sala Polivalenta din Targu Jiu cu ocazia Campionatului European de Box ( tineret) .

Mă bucur pentru locuitorii din Târgu Jiu , felicitări primarului Marcel Romanescu, aștept în toamna sa inauguram și Stadionul – și îmi doresc sa vad din nou în oraș partide din cupele europene de baschet sau fotbal ( asa cum erau în anii trecuți). (…)

Cel mai tare ma îngrijorează faptul ca în 2016-2017-2018 au fost începute ZERO proiecte noi / așa că după ce vor fi terminate cele din 2012-2015, România va avea cel puțin 2/3 ani fără nimic nou. Si asta este o problema uriașă.

Ps 1 – domnul cu care sunt in fotografia de mai jos cu acel echipament sportiv cu insemnele nationale ale Germaniei este Valentin Silaghi – boxer roman care a obtinut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova in 1980 si acum este antrenorul Echipei Nationale de Box de tineret a Germaniei! Sunt onorat ca ne-am cunoscut si ca un roman este atat de apreciat in Germania

Ps 2 – toti consilierii locali și județeni ai PSD, parlamentarii si prefectul au primit ordin de la București sa nu fie prezență la inaugurarea “Salii lui Ponta” sub sanctiunea excluderii din Partid / atata prostie bolșevică nu am crezut să mai existe în România vreodată“.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.