Rezultate excepționale obținute de elevii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” la Olimpiada Națională de Informatică

0
1904

Șase elevi ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu au obținut rezultate excelente la Olimpiada Națională de Informatică, ce a avut loc la Constanța.

Astfel, potrivit profesorului Eugen Nodea, cel care îi pregătește pe elevi, doi adolescenți au obținut medalii de aur! Iată care sunt rezultatele: Popescu Ioan – Medalie de aur / Mențiune MEN (clasa a IX-a), Țîr Vlad-Ioan – Medalie de aur / Mențiune MEN (clasa a X-a); Dabelea Ioana-Viviana – Medalie de argint / Mențiune MEN (clasa a IX-a); Popeangă Mihnea-Ștefan – Medalie de argint (clasa a X-a); Ușurelu Florian-Robert – Medalie de bronz (clasa a XI-a) și Săvoiu Valentin-Marian – Medalie de bronz (clasa a XII-a).

Vlad Țîr este considerat un mic geniu, anul trecut a reușit să se califice la trei etape naționale ale olimpiadelor școlare, de unde s-a întors și cu trei medalii: medalia de aur la olimpiada națională de fizică și medalia de bronz la olimpiada națională de informatică. „Secretul este munca și este cunoscut de toată lumea și mai constă în a face ceea ce îți place. Contează mai mult calitatea, nu cantitatea. Este foarte important să-ți optimizezi timpul pentru ca totul să iasă foarte bine”, a spus Vlad. La fel de inteligent este și Ștefan Mihnea Popeangă, care s-a calificat la trei olimpiade naționale: Informatică, Geografie și Științele Pămantului (olimpiadă interdisciplinare: Fizică. Chimie; Biologie și Geografie)! Adolescentul spune că a muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat !

Felicitări tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.