O frumoasă solistă din Gorj, la vârsta majoratului: “Copilărie, iartă-mă c-am vrut să fiu om mare!”

0
3879

Îndrăgita interpretă de muzică populară Roxana Croitoru împlinește astăzi frumoasa vârstă de 18 ani.

Elevă a la Colegiului Național „Spiru Haret”, Roxana este una dintre tinerele care au demonstrat de-a lungul anilor că datorită talentului primit de la Dumnezeu, dar și prin efortul depus, este una dintre cele mai apreciate voci din România, fiind invitată la festivaluri, emisiuni etc. Roxana Croitoru este câștigătoarea unor trofee la competiții folclorice de prestigiu din România. Adolescenta a copilărit la Hobița și Tismana, iubind viața la țară, tradițiile acestui neam, muzica autentică. Pe viitor, Roxana Croitoru își dorește să urmeze o facultate în domeniul muzical și să devină din ce în ce mai cunoscută și apreciată de public. Acum, a împlinit 18 ani și a primit felicitări de la sute de persoane care o ascultă cântând și care o îndrăgesc!

„Astăzi fac 18 ani … 18 anișori .. 18 primăveri .. 🌸🌸 .. “Copilărie, iartă-mă c-am vrut să fiu om mare”  – simţindu-se perfect”, a postat interpreta pe pagina sa de socializare. 

Sute de mesaje pe pagina sa de socializare

Iată câteva dintre ele: „Acum 18 ani a venit pe lume o fetiță mică cu părul negru şi ochii căprui,era cât un ghemotoc,apoi cu timpul fetița a crescut şi a devenit o domnişoară frumoasă şi ambițioasă…nu ai ghicit despre cine e vorba?? .. Ei bine ,despre tine e vorba. 😍 Astăzi este o zi importantă pentru tine, astăzi incepi o nouă etapă a vieții de „om mare”,18 primăveri frumoase pline de fericire şi iubire… Bunul Dumnezeu să iți călăuzească paşii,să ai parte in viață de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume…mă bucur că faci parte din viața mea ,eşti minunată şi meriți tot ce e mai bun… La mulți ani suflet frumos 🎂🍾 La mulți ani IUBIRE ! Te iubesc şi te imbratisez taree !!! ”, i-a scris Elena Teodorescu. „La mulți ani!  Îți doresc multă sănătate, fericire, iubire alături de cei dragi și multe, multe realizări de-a lungul vieții! Ești o persoană minunată!”, i-a transmis o adolescentă.

Cântă de mică

În scurt timp de la apariția sa publică, pe scenele unor concursuri și festivaluri de folclor, interpreta Roxana Croitoru a devenit foarte îndrăgită de publicul din România. „Am început să cânt în anul 2010, pentru prima dată în fața unei biserici de la mine de la țară, în fața unui juriu și în fața oamenilor din sat; în acel moment, juriul mi-a acordat șansa de a merge mai departe. Muzica populară mă relaxează, mă face să mă simt în largul meu. Mai exact, pentru mine muzica reprezintă Biblia sufletului. Vreau să păstrez cât mai mult linia autentică a cântecului popular, să nu mă abat de la folclorul adevărat. Îmi doresc să urmez o facultate în domeniul muzical, să scot un nou album și să fiu sănătoasă. Punând suflet în tot ceea ce fac și muncind zi de zi cu seriozitate, îmi doream să fiu cât mai cunoscută, să evoluez”, a spus Roxana Croitoru.

La mulți ani, Roxana! Toate visurile tale să devină realitate!-echipa Viața Gorjului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.