Muzica este lumea ei! Rovinăreanca Roberta Crețan își dorește să ajungă o interpretă cunoscută

0
3252

Talentul său muzical este un dar pe care mereu îl va prețui, căci Roberta Crețan din Rovinari nu vede viața fără muzică! Are 17 ani și studiază la Liceul de Arte din municipiul Târgu-Jiu, dorindu-și să devină o apreciată interpretă. Speră ca pe viitor să urmeze cursurile facultății de Jurnalism, pentru ca să poată să „împletească” pasiunile sale. „Voi lupta pentru muzică până la sfârșitul vieții și voi încerca din răsputeri să îmi formez un viitor în acest domeniu, îmi doresc ca prin talentul meu să le pun oamenilor zâmbetul pe buze”, a spus Roberta Crețan din Rovinari.

Frumoasa Roberta Crețan are 17 ani și locuiește alături de familia sa în orașul Rovinari. Adolescenta, care are o voce minunată, este elevă în clasa a XI-a la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, profilul Muzica, secția MVTR (muzică tradițională românească). Își dorește să ajungă o cunoscută cântăreață, dar și o carieră în mass media, așa că după absolvirea liceului va merge la Facultatea de Jurnalism. Iubește muzica de când se știe și nu își imaginează viața fără acest dar. „Cânt de când mă știu. Când eram mica, îmi amintesc că bunica mea mă punea pe picioare să mă legene și dacă se auzea la TV sau radio melodia Bade pălărie nouă mă trezeam și începeam să o cânt și să dansez! Așa am descoperit pasiunea mea pentru muzică. (…) La liceu este obligatoriu să cântăm la pian și îmi palce. Cânt muzică populară, dar de ceva vreme am început să cânt și muzică ușoră. Mai pun din când în când cover-uri pe Youtube după muzică ușoară”, a spus, pentru revista Viața Gorjului, solista Roberta Crețan. Fata mai are doi frați pe care îi iubește foarte mult. Spune că fără familia sa care o sprijină în toate și fără muzică viața nu ar avea sens! Pe lângă muzică, Roberta iubește actoria, dar și modelingul: „De curând am semnat un contract cu o agenție de modeling din București; aceasta se numeste „Agenția Kermany”, am și făcut câteva ședințe foto”, a mai afirmat adolescenta.

O lume fără probleme

Cântă mereu cu drag, căci spune că atunci viața sa devine și mai frumoasă! Se simte liniștită când cântă, bucuroasă când vede că melodiile sale îi fac fericiți pe cei care le ascultă. Roberta Crețan a participat la mai multe concursuri și a reușit să obțină și premii. Pe viitor își propune să câștige trofee de la importante competiții musicale. „Muzica pentru mine este o lume în care probleme și supărările dispar. Muzica pentru mine este totul. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt pentru muzică, aceasta este parte din mine. Muzica este bandajul tuturor rănilor din suflet. Profesorul meu de canto se numește Argint Constantin, dar la ora de ansamblu doamna profesor Nicoleta Lăcătușu ne inițiază și ne pregătește pentru tot felul de concursuri. Am participat la tot felul de concursuri, ultimul concurs la care am fost se numeste „Tinere talente” unde am obținut locul I”, a declarant Roberta Crețan din Rovinari.

Mai multe piese lansate de-a lungul vremii

Visează să ajungă o cunoscută și apreciată solistă, așa că promite că va face tot ce îi stă în putință pentru ca viitorul său să fie așa cum și-l dorește! Roberta Crețan a înregistrat mai mute piese și își dorește să lanseze un întreg album. „Am numeroase piese imprimate. Am un domn minunat care se ocupă de piesele mele, textele pieselor mele sunt extraordinare. Piesa „Inimioară, inimioară” este piesa sufletului meu. O altă piesă proprie se numește „Hai neică de mă sărută”, aceasta este o horă de Gorj. Am chiar și un duet cu o doamnă pe nume Batai Cristina, se numeste „Lasă-mi fata, măi băiete”! Domnul care îmi face piesele se numește Nelu Ciulin. (…) Voi lupta pentru muzică până la sfârșitul vieții și voi încerca din răsputeri să îmi formez un viitor în acest domeniu, îmi doresc ca prin talentul meu să le pun oamenilor zâmbetul pe buze. Cu siguranță voi scoate un CD. În prezent am un contract cu Emi Event Music, am apărut într-un CD de la această casă de discuri”, a menționat Roberta Crețan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.