Motru se alătură campaniei ECOTIC „Orașe Curate”

0
815

Orașe Curate, campania itinerantă ECOTIC, dedicată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate din mediul urban, își continuă traseul în 2018. După 29 de campanii care au informat aproximativ 300.000 de persoane și au dus la colectarea a 50 de tone DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) în 2017, în perioada 26-30 martie 2018, campania „Orașe Curate”are loc înMotru.

„Orașe Curate” este campania ECOTIC care urmărește acest obiectiv în mediul urban. Alături de autoritățile publice și de mediu locale, ECOTIC informează locuitorii din zeci de orașe din toată țara asupra necesității colectării DEEE și pune la dispoziție puncte de colectare unde aceste deșeuri pot fi aduse și predate spre reciclare. Campania continuă în orașul Motru, cu sprijinul Ministerului Mediului, Primăriei Motru, Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Gorj și Direcției Publice Motru SA. Între 26-30 martie 2018, locuitorii orașulMotru sunt încurajați să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Motru care va preda un deșeu de minim 5 kg cumulate la centrul de colectare din Calea Tismanei 31,va primi un premiu instant. Programul de colectare este de luni până vineri, între orele 9:00 – 13:00.
Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.