EROU! Un polițist din Gorj a salvat un bărbat de la moarte

0
8510

Un gorjean, care este angajat al IPJ Vaslui, a salvat viața unui cetățean care încercase să se sinucidă. Deși era în timpul liber, gorjeanul George Ciobotaru a făcut tot ce a putut și l-a ținut în viață pe sinucigaș, până când la fața locului a ajuns ambulanța. Agentul de poliţie Ciobotaru George este angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui din anul 2017 fiind originar din comuna Brăneşti, judeţul Gorj. Acesta îşi desfăşoară activitatea la Postul de Poliţie Pochidia.

Polițistul erou de la IPJ Vaslui a fost contactat telefonic de un localnic din comuna unde își desfășoară activitatea și, cu toate că era liber, a mers imediat în locul pe care i-l indicase apelantul. Acolo, l-a găsit pe tânărul care se spânzurase de un pod și l-a salvat! „A ridicat victima, care nu era conştientă şi i-a aplicat manevre de resuscitare. Astfel, a reuşit să-l menţină pe bărbat în viaţă până la sosirea ambulanţei. Ulterior, acesta a fost deplasat la spital unde a primit îngrijiri medicale. Victima este tatăl a doi copii minori”, a transmis printr-un comunicat de presă IPJ Vaslui. Gorjeanul a fost felicitat de șefii săi pentru gestul prin care a salvat viața bărbatului!

 

Gorjeanul a fost declarat „POLIȚISTUL ZILEI” pe site-ul oficial al Poliției Române! „Îl felicităm pe colegul nostru pentru promptitudinea cu care a acționat!”, i-au transmis cei din IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.