Două noi intersecții cu sens giratoriu în Târgu Jiu

0
834

Două noi intersecții cu sens giratoriu vor fi amenajate în municipiul Târgu Jiu în prima parte a acestui an în zona Săli Sporturilor și lângă Parcul Lido, la intersecția străzilor 9 Mai cu Nicolae Titulescu.

Ralul Chiriac, șeful Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a precizat că prima dată vor începe lucrările la intersecția de la Sala Sporturilor. Investiția se va ridica la aproximativ 270.000 de lei. „Intersecția va duce la fluidizarea circulației în zonă, mai ales că s-a redeschis Sala Sporturilor“, a precizat Raul Chiriac.

Primăria Târgu Jiu va începe, apoi, lucrările la intersecția de la Parcul Lido. Aici, valoarea investiției va fi puțin mai mare pentru că trebuie mutați și doi stâlpi pentru transportul troleibuzelor. „Va fi afectat foarte puțin spațiul verde, pentru ca troleibuzele să aibă spațiu suficient pentru efectuarea manevrelor în viraj. Intersecția respectivă este foarte aglomerată în unele perioade ale zilei și se impune realizarea acestei investiții“, a mai precizat Raul Chiriac.

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu spun că cele două investiții vor fi realizate în primul semestru al acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.