Daruri de la AROSA pentru femeile cu afecțiuni oncologice: „M-am simțit răsfățată! Este un cadou binevenit”

0
819

Asociația Română de Oncologie „Sfânta Ana” (AROSA), alături de colaboratori și voluntari, a făcut daruri femeilor diagnosticate cu cancer. AROSA a oferit pacientelor sale momente de răsfăț la Salonul de coafură „Oana” din  Târgu-Jiu.

La acest salon, afacere deținută de Oana Mihăescu, pacientele au fost tunse și coafate de hair-styl-istă. Este al doilea an în care Oana Mihăescu se alătură echipei AROSA și face fapte bune, care au adus multă bucurie în sufletul bolnavelor! „Mulțumim, dna.Oana Mihaescu pentru gestul dvs.de mare omenie. Sunteti un om minunat! Felicitari Fundației AROSA pt inițiativă!”, a spus una dintre paciente.

„Felicitări Oana, ești un om minunat, sa nu te schimbi, îți urez mult succes in continuare, ești una dintre femeile de nota 10! Si cum se apropie ziua noastră, a tuturor femeilor îți urez, un călduros La multi ani! Felicitări AROSA și Bogdana!”, a spus o altă doamnă. „Am ales o tunsoare modernă, m-am inspirat văzând-o pe doamna coafeză și sunt mulțumită de cum îmi stă! Mi-a și aranjat părul, nu doar m-a tuns. Am povestit despre greutățile prin care trecem. A fost bine! M-am simțit foarte bine pe scaunul de la salon, răsfățată de doamna, aranjată. Este un cadou binevenit”, a spus o pacientă.
Marcarea Zilei internaționale a femeii este o oportunitate pentru a sărbători puterea, curajul și determinarea pacientelor care luptă zi de zi cu afecțiunile oncologice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.