Cinci elevi ai Liceului Energetic din Târgu-Jiu, calificați la faza națională a olimpiadei pentru disciplinele tehnice

0
1511

La fel ca în fiecare an, și de această dată, elevii Liceului Energetic din municipiul Târgu-Jiu au obținut rezultate foarte bune la etapa județeană a Olimpiadei pentru discipline tehnice. Cinci elevi ai Liceului Energetic vor participa la fazele naționale ale acestor olimpiade. Felicitări tuturor!

Astfel, Liceul Energetic din Târgu-Jiu, dar și județul Gorj, vor fi reprezentate la faza națională a Olimpiadei pentru discipline tehnice de către elevii care au obținut premiul I la etapa județeană. Aceștia sunt:

  • Domeniul electric/electromecanică

Chisim Dumitru Cătălin la clasa a XI-a și

Mitrescu Petre la clasa a XII-a.

  • Domeniul electronică și automatizări

Holingher Roxana la clasa a XII-a

  • Domeniul mecanică

Mărgău Bogdan la clasa a XI-a și

Bobină Robert la clasa a XII-a.

De asemenea, potrivit directorului adjunct Antoaneta Butoarcă, de la Liceul Energetic au mai obținut premii următorii elevi: mențiune-Pecingină Florin, clasa a XI-a, domeniul electric/electromecanic; premiul II Buzerea Bogdan, clasa a XII-a, domeniul electric/electromecanic; premiul II Mamară Cătălin, clasa a XI-a, domeniul electronică și automatizări; mențiune Bărăgan Cristian, clasa a XI-a, domeniul mecanic; premiul II Andrei Constantin, clasa a XII-a, domeniul mecanic. „Faza națională se va desfășura în perioada 2-6 aprilie, elevii calificați la faza națională pentru domeniile electric/electromecanică și electronică-automatizări vor merge la Buzău, iar elevii de la domeniul mecanică la Pitești! Mulțumesc elevilor noștri, dar și colegilor care au asigurat pregătirea elevilor pentru efortul depus și le doresc tuturor mult succes în următoarea etapă!”, a spus, pentru Revista Viața Gorjului, profesor director Antoaneta Butoarcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.