Accident cu patru persoane rănite și un tânăr decedat la Drăguțești

0
925

Patru persoane au fost rănite, iar un tânăr de 23 de ani aflat la volanul unui autoturism a murit, în urma unui grav accident rutier care a avut loc în această dimineață pe raza localității Drăguțești. Șoferul a pierdut controlul asupra direcției și mașina a intrat într-un cap de pod. În mașină se aflau patru persoane care au suferit leziuni, iar șoferul a decedat, cu toate că salvatorii ajunși la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare.

Potrivit lui Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, la fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, la locul accidentului au mai ajuns patru ambulanțe pentru acordarea primului ajutor și preluarea victimelor. „Starea victimelor transportate la Unitatea de Primiri Urgență din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu era stabilă“, a spus Florin Chisim.

Cine este tânărul care a murit în accident

Tânărul aflat la volan este considerat vinovat de producerea accidentului. Acesta se afla în mașină cu soția sa și cu mama lui, care au suferit rănit. Cei aflați la fața locului l-au scos pe șofer din mașină înainte de a veni echipajele medicale. Acesta a intrat pe Drumul European 79 și aproximativ 300-400 metri mai înainte de pe un drum lateral și a accelerat. Acul indicatorului de la bordul mașinii s-a oprit la 90 km/oră. În zonă nu era polei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.