Premieră! Centru de evaluare psihosomatică la Școala Gimnazială Nr. 3 Rovinari

0
1323

Prima etapa a înscrierilor la clasa pregătitoare începe pe data de 5 martie, când se depun cererile de înscriere la școlile alese, fie online, fie direct la sediul acestora. Potrivit metodologiei, părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2018 inclusiv, au obligația de a înscrie copiii în învățământul primar. 

La nivelul orașului Rovinari, Centrul de evaluare psihosomatică va funcționa la Școala Gimnazială Nr. 3 Rovinari, cu sediul în Str. Muncii, Nr. 1. Responsabilul comisiei este dna prof. Huică Camelia, activitatea comisiei desfășurându-se după un program specific, în perioada 27 februarie – 10 martie 2018.

Calendar Înscriere Clasa pregătitoare 2018-2019:
26 februarie 2018 – Afișarea circumscripțiilor școlare și a planului de școlarizare propus, respectiv numărul de clase pregătitoare alocate, la fiecare unitate de învățământ, inclusiv pe site-ul acesteia, dacă există, și pe site-ul inspectoratului școlar.

26 februarie 2018 – Afișarea programului de evaluare a dezvoltării psihosomatice a copiilor.

27 februarie – 10 martie 2018 – Organizarea în fiecare unitate de învățământ in care se desfasoara activitatespecifica clasei pregatitoare, a unei „Zile a portilor deschise”, zi in care parintii, copiii si alte persoane interesate pot vizita spatiile dedicate activitatilor claselor pregatitoare si pot purta discutii cu personalul unitatii de invatamant implicat in aceasta activitate.

Școala Gimnazială Nr. 3 Rovinari organizează Ziua Poțtilor Deschise sâmbătă, 3 martie 2018, zi în care părinții, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot discuta cu personalul unității de învățământ.  

5 martie – 23 martie 2018 – Completarea de catre parinti, la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, a cererilor-tip de inscriere. Validarea cererilor-tip de inscriere la unitatea de invatamant la care solicita inscrierea copiilor, zilnic, in intervalul orar 8,00-18,00 (luni-vineri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.