Mesajul Elenei Hasna după semifinala Eurovision: „Este un câștig. Voi continua, ma voi depăși pe mine însămi!”

0
1549

Elena Hasna a ratat calificarea în finala Eurovosion România 2018, dar s-a clasat pe un onorabil loc 5 în semifinala care a avut loc duminică la Craiova.

Eleva de 16 ani din Târgu Jiu a reuşit să obţină 25 de puncte.  Aceasta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare: „In primul rând, vreau sa va mulțumesc pentru toată susținerea, pentru toate mesajele frumoase și pentru ca sunteți alături de mine in continuare. Concursul Eurovision a fost cu adevărat o noua experiența pentru mine, chiar dacă nu m-am calificat in finala. Așa a fost sa fie. Eu, însă, sunt mulțumită de prestația mea și de tot ce am pus in scena. Pentru tot spirijinul și pentru tot ajutorul in realizarea momentului vreau sa le mulțumesc unor persoane dragi mieDarie Lucian, profesorul meu de canto; Elvira Ioana Bolovan și Gabriela Munteanu, backing vocals; Luiza Fugaru și Gabriel Bitza, dans. Ați fost și sunteți minunați. Sunt recunoscătoare pentru tot ce s-a întâmplat. Nu regret nimic si consider ca tot ce s-a întâmplat in semifinala de la Craiova nu va fi un obstacol pentru mine. Eu continui sa lupt pentru visul meu și sa demonstrez ca vreau sa cant, ca vreau sa am o cariera frumoasa in muzica. Felicitări tuturor concurenților! Ați fost toți la înălțime. Ma bucur ca am fost alături de voi, ca ați fost cu toții deschiși. Așadar, indiferent de rezultat, pentru mine Eurovisionul nu a fost un eșec, ci o noua oportunitate și o ambiționare a mea. Mulțumesc pentru ca ați fost alături de mine. Am ajuns pana aici, este un câștig. Voi continua, ma voi depăși pe mine însămi, nu ma voi opri și nu ma voi limita doar la atat.
Mulțumesc!❤”. 

Marea finală va avea loc la Bucureşti, în Sala Polivalentă, pe 25 februarie. În ultimul act al Selecţiei Naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs. Finaliştii sunt însă aleşi de un juriu format din: Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.