O vedetă originară din Târgu-Jiu, cerută în căsătorie de Revelion, la -30 grade Celsius!

0
4458

Frumoasa Alexandra Bădoi, vedeta care a prezentat rubrica meteo de la Antena 1 mai bine de opt ani, a avut parte de o surpriză în noaptea dintre ani! Cântăreața care a colaborat cu nume importante din muzica trance și house, a fost cerută de în căsătorie de iubitul său la trecerea dintre ani! Cei doi au petrecut Revelionul în Canada, la Montreal.

Fostă prezentatoare TV, model și cântăreață de muzică trance, tânăra Alexandra Bădoi este originară din municipiul Târgu-Jiu, dar s-a stabilit cu mai bine de nouă ani în București. Cariera sa muzicală  este pe un trend ascendent după colaborări cu numeroși artiști cunoscuți. De Revelion, Alexandra Bădoi și iubitul său au mers în Canada, acolo unde frumoasa gorjeancă a fost cerută în căsătorie! Asfel, primul cuvânt spus de cântăreață în 2018 a fost „DA”!

„Primul cuvânt din 2018: DA! (…) Să terminăm anul 2017 cu zâmbetul pe buze, să fim recunoscători pentru toate experiențele frumoase, să învățăm din greșeli și să pășim în noul an cu speranța că orice vis se poate îndeplini! Un 2018 magic! ✨”, a scris vedeta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.