Cum au petrecut recent divorțatele Maria Constantin și Cristina Spătar! Și sexy-Roxana Vancea a fost prezentă

0
929

Mai multe vedete au fost prezente vineri (12 ianuarie), la deschiderea unui magazin de cosmetice în orașul Râmnicu Vâlcea. Printre vedete s-au numărat și Roxana Vancea, Maria Constantin, dar și fosta soție a afaceristului Alin Ionescu, din Turburea.

Paula Chirilă și Maria Constantin au venit împreună la evenimentul de la Râmnicu Vâlcea. Se pare că problemele prin care au trecut, fiecare dintre ele având un divorț la activ, le-a apropiat și mai mult. Maria Constantin se află în plin proces de divorț cu Marcel Toader, următorul termen fiind fixat pentru 23 ianuarie. Cristina Spătar şi afaceristul Alin Ionescu au rupt mariajul în 2016.

Evenimentul de vineri a avut un preambul şi joi seara, organizatorii dorind să reunească cele mai cunoscute soliste de muzică populară din zonă. Interpreta Maria Cârneci a venit alături de Silvana Râciu și de Valeria Arnăutu să găzduiască o seară cu parfum rustic autentic, dar alături de ele au mai fost Nineta Popa și Rodica Mitran, precum și taraful Rapsodia Vâlceană. Lansarea a continuat şi sâmbătă, la Galați, unde în centrul atenţiei au fost Cristina Spătar şi Laurette.

 

lansare, inaugurare, Paula Chirila, Maria Constantin, Cristina Spatar, Diana Munteanu, Laurette, Maria Carneci, divorturi vedete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.