Amplă acțiune de ecologizare la Fărcășești

0
2909

La solicitarea Primăriei Fărcăşeşti, Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj a răspuns prompt participând vineri, 12.01.2018, la o acțiune de ecologizare și conștientizare a populației (strâns deșeuri ) pe tronsonul de drum județean (DJ 674) cuprins între podul peste canalul de gardă al Carierei Roșia și intrarea în satul Fărcăşeşti, apoi au urcat către comuna Negomir în pădure.

La această acțiune au participat 30 de persoane din cadrul Primăriei Fărcăşeşti, persoane încadrate la Legea 416/2001 și un tractor cu remorcă, iar din partea S.J.G.D.A.S Gorj, 20 de persoane, asigurând logistica necesară (saci și mănuși ). Potrivit inginerului Ovidiu Borugă, angajat al cJ Gorj (și cel care a făcut publică acțiunea în mediul online n.red.), ccțiunea a început la ora 8:30 și a luat sfârșit în jurul orei 12:30. S-au strâns peste 300 de saci cu deșeuri (sticlă, pet, folie plastic, textile și peste 20 de saci cu pampers). „Cei prezenți au împânzit zona dintr-o parte în alta strângând deșeurile menajere, șanțurile de pe drumul principal cât și o bună bucată din pădurea din zonă.
Doresc să mulțumesc pe această cale domnului primar Drăgoescu Constantin, domnului consilier Dan Rotaru şi doamnei inginer Lățea Iulica, pentru implicarea în această acțiune şi fac un apel către toate UAT-urile pentru organizarea de astfel de acțiuni”, a spus Ovidiu Borugă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.