Femeie din Motru, torturată și ucisă în chinuri cumplite

0
1083

O femeie, de 34 de ani, din municipiul Motru, a fost torturată și ucisă de concubinul său, un bărbat în vârstă de 52 de ani.

Ion Jianu este acuzat de pocurori că luni dimineaţa, la ora 3,00, a lovit-o pe concubina sa, Ecaterina Simona Iliescu cu pumnii şi cu o scândură, după care a izbit-o cu capul de perete. Și asta nu e tot. Când încă trăia, victima a fost supusă la torturi groaznice. Criminalul i-a tăiat urechea și chiar scalpul și fața.
„Ion Jianu a produs victimei suferinţe mari, care depăşesc cu mult suferinţele inerente acţiunii de ucidere, constând în faptul că, folosind cel mai probabil un fragment mai mare de sticlă, când victima se afla încă în viaţă, i-a secţionat urechea dreaptă, care a fost găsită în vasul de WC, printre resturi de ţigări, aşchii de lemn şi fire de păr, i-a retezat părul în mod inegal cu acelaşi obiect tăietor, producându-i muiltiple plăgi tăiate la nivelul feţei şi al scalpului. Tot în vasul de WC a fost găsit un fragment de ţesut de aproximativ 2 centimetri, cu margini neregulate, provenind din zona urechii secţionate“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Cei doi trăiau în concubinaj de șapte ani, iar bătăile pe care femeia le primea erau la ordinea zilei. Vecinii povestesc tot felul de întâmplări terifiante și spun că se temeau de Ion Jianu, un individ periculos, care mai fusese căsătorit de două ori. De teamă, vecinii nu au sunat la 112, deși femeia țipa cu disperare.
Se pare că femeia i-a trimis concubinului ei un mesaj care era destinat unui alt bărbat plecat în Germania, Ion Jianu se afla la muncă, în Drobeta Turnu Severin. A venit acasă și a început coșmarul pentru femeia de 34 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.