Coloana lui Brâncuși, zgâriată cu o pietricică de o fată în vârstă de 12 ani

0
754

Fata de 12 ani care a zgâriat Coloana lui Brâncuși cu inițialele sale și ale prietenei ei a folosit o pietricică găsită pe jos, potrivit polițiștilor locali de fața locului. Mama acesteia a fost amendată de polițiștii locali cu suma de 500 de lei pentru vandalizarea operei.

„Conform raportului de activitate întocmit de echipajul respectiv, reiese faptul că minora a folosit un obiect ascuţit cu care a zgâriat primul modul. al Coloanei fără de Sfârşit. a fost aplicată o sancţiune contravenţională mamei minorei în valoare de 500 de lei, conform Hotărârii Consiliului Local Târgu Jiu nr. 192/2010“, a spus Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Primul modul al operei de artă este plin de scrijelituri cu diferite nume sau desene. Anul trecut, polițiștii locali au aplicat 72 de sancțiuni celor care au vandalizat opera, iar de la începutul anului și până în prezent, au fost date 16 amenzi în valoare totală de 3.300 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.