Cea mai luxoasă vilă din Târgu Jiu, vândută cu numai 100.000 de euro de către executorul judecătoresc aflat în vizorul DNA

0
1157

Executorul judecătoresc Costinel Romeo Drăgan, din Târgu-Jiu, care este acuzat că a înșelat numeroase persoane, și-a vândut vila de lux pe care o deținea în Târgu Jiu cu numai 100.000 de euro, deși acesta cerea pe imobil suma de 300.000 de euro. Aflat într-o situație foarte dificilă, executorul a fost nevoită să-și vândă foarte repede vila, în suprafață de 500 metri pătrați, compusă din subsol, parter și etaj. Vila de lux are un dormitor dotat cu o terasa de 40 m. p. cu jacuzzi. Băile sunt placate cu piatră naturală, granit, mozaic și travertin.

A folosit mecanismul de fraudare de tip «suveică»

Executorul judecătoresc a fost arestat preventiv de către Curtea de Apel Craiova. „În perioada 2008-2015, inculpatul Drăgan Costinel Romeo, în calitatea sa de executor bancar şi judecătoresc, prin nerespectarea atribuţiilor de serviciu, a dispus în mod abuziv de sumele de bani puse la dispoziţie de datornici în dosarele de executare. Astfel, din conturile bancare deschise în acest sens, inculpatul a efectuat transferuri de bani în conturile personale, dar şi ridicări în numerar. Mai mult, executorul judecătoresc, folosind mecanismul de fraudare de tip «suveică», a utilizat o parte din banii încasaţi de la unii dintre datornici pentru a acoperi sumele de bani scadente, ce li se cuveneau unora dintre creditori“, se arată într-un comunicat al DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.