Cât de bogați sunt noii deputați și senatori

0
858

carciumaruuLa Senat, județul Gorj va fi reprezentat de către Florin Cârciumaru (PSD) și de Scarlat Iriza (ALDE). Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj și primarul orașului Târgu Jiu, deține un teren intravilan în Târgu Jiu, de peste 700 metri pătrați, un teren agricol în comuna Negomir, în suprafață de un hectar, și un teren extravilan în localitatea componentă municipiului Târgu Jiu, Polata, de 1.000 m.p. Cârciumaru are în proprietate un apartament și o vilă de peste 271 m.p. Acesta conduce o mașină Skoda Octavia și un depozit la CEC de 160.000 de lei.
Scarlat Iriza are o avere impresionantă. Acesta deține un teren agricol în comuna Bălești și alte trei suprafețe de terenuri intravilane în localitățile Târgu Jiu, Bălești și Lelești. Iriza mai are două case în Lelești și Târgu Jiu, care are o suprață locuibilă de 289 m.p. El are patru mașini, cea mai nouă fiind un autovehicul Dacia Duster, din anul 2010. Acesta mai are bijuterii din aur în valoare de 12.000 de euro. Iriza e acționar la două firme Aziri și Autil.

Ponta are un penthouse, iar Vîlceanu o vilă de 556 m.p.

Gorjenii i-au trimis în Camera Deputaților pe Victor Ponta (PSD), Mihai Weber (PSD), Alin Văcaru (PSD), Elvira Șarapatin (PSD) și Dan Vâlceanu (PNL).

Victor Ponta are împreună cu soția un teren forestier și unul intravilan, în Prahova, de aproape 6.000 m.p. Acesta are două apartamente în București, unul dintre acestea având o suprafață de 175 m.p., fiind un adevărat penthouse. Ponta mai deține două case de vacanță în comuna Corbu, județul Prahova. Deputatul are o mașină Mercedes din anul 2011 și diferite conduri bancare de peste 160.000 de euro.
Mihai Weber deține trei terenuri, două dintre acestea aflându-se în intravilanul orașului Târgu Jiu. El are două case, una dintre ele având o suprafață construită de aproape 400 m.p. La capitoluil auto-moto, Weber se mândrește cu două motociclete BMW, din anul 2011, și o mașină Wolkswagen Tuareg.
Alin Văcaru are o casă în localitatea Tismana, în suprafață de 160 m.p. și un autoturism Ford Focus, din anul 2005.
Elvira Șarapatin a acumulat o avere de invidiat. Ea are două terenuri în Târgu Jiu, din care unul este intravilan, precum și un teren agricol în Sălaj. Aceasta deține trei apartamente în București, Cluj Napoca și Târgu Jiu, o vilă în Târgu Jiu și o casă de vacanță. Elvira Șarapatin deține trei autovehicule.dan-valceanu
Dan Vîlceanu se înscrie și el în categoria parlamentarilor averi fabuloase, cu toate că este nou intrat în Camera Deputaților. Acesta deține patru terenuri intravilane în Timișoara și Runcu, precum și un teren agricol în Caraș Severin. Vîlceanu are două case, una având o suprafață de 556 metru pătrați, o casă de vacanță în Valiug și spații comerciale în Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.