Executorul judecătoresc care deține cea mai luxoasă vilă din Târgu Jiu a fost arestat

0
942

Executorul judecătoresc Costinel Romeo Drăgan, din Târgu-Jiu, care deține cea mai luxoasă vilă din oraș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat că a înșelat numeroase persoane care au câștigat în instanțele de judecată diverse sume de bani. „În perioada 2008-2015, inculpatul Drăgan Costinel Romeo, în calitatea sa de executor bancar şi judecătoresc, prin nerespectarea atribuţiilor de serviciu, a dispus în mod abuziv de sumele de bani puse la dispoziţie de datornici în dosarele de executare. Astfel, din conturile bancare deschise în acest sens, inculpatul a efectuat transferuri de bani în conturile personale, dar şi ridicări în numerar. Mai mult, executorul judecătoresc, folosind mecanismul de fraudare de tip «suveică», a utilizat o parte din banii încasaţi de la unii dintre datornici pentru a acoperi sumele de bani scadente, ce li se cuveneau unora dintre creditori“, se arată într-un comunicat al DNA.

vila 3

Executorul și-a scos la vânzare vila de lux care se află în zona Piața Mică din Târgu Jiu. „Vilă lux S+P+1, suprafața de 500 mp utili, compusă din: living + dining 110 mp cu bucătărie deschisa și grup sanitar, etaj 1, un dormitor cu dressing de 20m p si baie, un dormitor cu baie și terasă de 50 mp, dormitor matrimonială cu baie proprie, dressing 25mp și birou“, așa este descrisă cea mia scumpă casă scoasă, la vânzare în Gorj.

Vila de lux are un dormitor dotat cu o terasa de 40 m. p. cu jacuzzi. Băile sunt placate cu piatră naturală, granit, mozaic și travertin. De asemenea, locuința aree un dormitor dotat cu o terasa de 40 m. p. cu jacuzzi. Băile sunt placate cu piatră naturală, granit, mozaic și travertin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.