Porsche-ul lui Căruntu s-a oprit lângă calea ferată și nu a mai porni. Vezi ce declară omul de afaceri

0
948

Omul de afaceri Constantin Căruntu a dezvăluit motorul maşinii Porsche, care are o valoare de peste 1000.000 de euro, s-a oprit chiar lângă calea ferată. Maşina nu a mai pornit, iar trenul a venit după 10-15 secunde şi a acroşat bolidul.

Constantin Căruntu spune că a scăpat pentru că a fost iubit de Dumnezeu şi nu contează că maşina a fost distrusă în totalitate: „Eu puteam să fiu între patru blăni. Nu vreau să-mi aduc aminte. Am scăpat cu ajutorul lui Dumnezeu şi al maşinii care este foarte bine construită. Nu poţi să scapi dintr-un asemenea accident dacă nu eşti iubit de Dumnezeu. Nu contează maşina. Fiarele sunt fiare. Viaţa omului contează cel mai mult“.

„Apăsam pe acceleraţie, nu mai pornea“

Constantin Căruntu a povestit şi cum s-a întâmplat accidentul. Acesta a precizat că s-a apropiat mai mult de calea ferată pentru că nu avea vizibilitate, iar maşina s-a oprit chiar lângă calea ferată, iar trenul a acroşat autovehiculul: „Este o zonă fără vizibilitate. Sunt numai tufişuri. Când am intrat, semaforul nu era roşu. S-a oprit motorul, pentru că dacă nu se oprea era mai rău. Au fost 10-15 secunde. S-a oprit motorul maşinii lângă calea ferată. Nu a mai pornit. Apăsam pe acceleraţie, nu mai pornea. Când am intrat la trecerea la nivel era verde, nu roşu. Am fost acroşaţi. Nu am fost loviţi în plin. Important este că nu s-a întâmplat nimic cu noi“.

Constantin Căruntu recunoaşte că tânăra cu care se afla în maşină a avut cel mai mare noroc, pentru că trenul a lovit maşina chiar în partea ei: „Ea avut cel mai mare noroc. Ea se afla pe partea respectivă în care a intrat trenul“.

Omul de afaceri ne spune că o ştia pe tânăra care s-a urcat în maşina lui de la o cunoştinţă comună şi a întâlnit-o întâmplător în Craiova: „Am luat-o la ocazie. E adevărat că o cunoşteam de la o cunoştinţă comună. Eu am fost în Craiova şi am văzut-o într-o intersecţie. Am oprit şi am întrebat-o dacă merge acasă. Am zis să fac o faptă bună. Se speculează tot. Dacă beau o cafea în centru se speculează în fel şi chip. Eu nici nu ştiam numele ei până aseară“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.