Ofertă senzațională de locuri de muncă în Târgu Jiu. O companie americană oferă 50 de posturi

0
1554

Compania americana de outsourcing, Computer Generated Solutions (CGS) România SRL, care deține unul dintre cele mai mari centre de suport de pe piață din România, oferă 50 de locuri de muncă în municipul Târgu Jiu.

Condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească nu sunt foarte aspre. „Dacă ai bune abilități de comunicare, ești ambițioasă/ambițios și proactiv/ă, te invităm să te alături echipei noastre. Căutăm colegi care să fie punctuali și serioși, să manifeste spirit de echipă și să lucreze eficient în condiții de stres. Crezi că descrierea ți se potrivește? Știi să utilizezi un calculator? Atunci te așteptăm să faci parte din echipa noastră“, se arată în anunțul postat pe site-ul de ejobs.ro.

 

Cerințele postului presupune preluarea apelurilor telefonice venite din partea clienților, identificarea problemelor cu care se confruntă aceștia și stabilirea celei mai bune și rapide metode de rezolvare.

„Oferim un pachet salarial atractiv, training-uri de dezvoltare profesională și posibilitatea de a avea un program de lucru flexibil, dacă este cazul“, se mai arată în anunț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.