Edi Iordănescu face o analiză tăioasă a situației fotbalului românesc

0
753

Într-o postare pe pagina sa de facebook, antrenorul Edi Iordănescu a făut o analiză tăioasă a situației unor jucărori și cluburi, dar a ținut să-i dea o replică lui Gheorghe Hagi în legătură cu faultul asupra lui Bănel Nicoliță:

„Marko Momcilovic are valoare de Steaua, trebuie doar avută răbdare cu el.
Hora este un jucător extrem de valoros și nu este la potențial maxim. Sper să ajungă la Euro, doar de el depinde.
Dinamo poate câștiga titlu. E în creștere reală. Rednic a fost decisiv acolo și este omul care a făcut totul posibil. Paul Anton poate ajunge un adevărat lider la Dinamo și sper să confirme cât mai repede pentru a intra în circuitul echipei naționale.
Steaua are în componență jucători extrem de valoroși, un staff tehnic foarte competent și se va bate la titlu fără discuții.
Astra nu va avea același nivel fără Marius Șumudică. MM Stoica va da multă greutate și echilibru echipei, poate fi chiar decisiv în gestionarea climatului și exprimarea viitoare a echipei.
G. Hagi e unic în România prin ce a realizat atât ca și fotbalist, cât și cu proiectul Viitorul. E normal să trăiască la maxim orice moment. Echipa lui joacă un fotbal foarte bun, însă chiar dacă e de discutat un eventual fault la Bănel, acela s-a produs în afara careului.
E o rușine să avem în sfârșit în capitală un stadion atât de frumos, care însă stă închis de atâta timp. Pandurii reprezintă un grup de jucători extrem de valoroși și cu mult caracter, care merită respect și susținere, iar acest parcurs realizat până în acest moment și maturizat într-o viitoare prezență europeană, o dedicăm suporterilor gorjeni!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.