Cadou din partea portarului Stanca pentru polițistul care i-a găsit portofelul cu bani și acte

0
773

Portarul echipei Pandurii, Răzvan Stanca, a venit, ieri,  la sediul Poliției Gorj, pentru a-i mulțumi polițistului Cristian Chiană, care i-a găsit portofelul plin cu bani și documente. Fotbalistul i-a promis că-i va face cadou polițistului o minge de fotbal.

Portarul echipei Pandurii a povestit cum a pierdut portofelul: „Abia când am ajuns acasă am observat că nu mai aveam portofelul. M-am întors la locul faptei unde credeam că le-am pierdut și am zis să vin la poliție să fac o reclamație să încerc să le găsesc. Chiar aveam nevoie de buletin și nu știu ce aș fi făcut. L-am băgat în buzunar, dar fiind destul de mic, probabil că mi-a căzut când m-am urcat în mașină. Portofelul este puțin mai mare pentru că îmi bag și telefonul în el. Este un gest de apreciat care trebuie urmat. Nu mă mai gândeam că îl recuperez“.

 

Portofelul se afla în stradă

 

Portarul echipei Pandurii, Răzvan Stanca, şi-a pierdut portofelul plin cu bani şi acte pe o stradă din Târgu Jiu. Norocul lui a fost că poliţistul Cristian Chiană a observat portofelul în timp ce se deplasa cu maşina de poliţie. „Mă deplasam cu autoturismul de serviciu către Poliția Municipală, După trecerea de pietoni, am observat un portofel de culoare neagră. Afară ploua. Era în stradă. Am oprit autoturismul, l-am luat și l-am pus pe banchetă. Când am scos buletinul, l-am recunoscut pe domnul Stanca, portarul de la echipa Pandurii, eu fiind un fan. Am intrat în posesia numărul de telefon și l-am contactat. A venit în 10-15 minute la sediul poliției și i-am înmânat portmoneul. Avea bani în el. Avea și valută. Mi-a mulțumit foarte mult, pentru că nu putea participa la meci fără cartea de identitate. Eu am fost educat de părinții mei să fiu un om cinstit și așa trebuie să orice cetățean“, a povestit Cristian Chiană.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.