Pandurii, pe podium după victoria în fața echipei lui Hagi

0
757

Pandurii a reușit să învingă cu 3-1 echipa lui Hagi, Viitorul Constanța, și a urcat pe locul 3 în clasament, după Astra și Dinamo.

Meciul a fost anost în prima repriză, în care Pandurii nu a tras vreun șut pe spațiul porții. În repriza a doua, echipa lui Edi Iordănescu a intrat complet schimbată și a reușit să marcheze repede prin golgheterul Hora, care a reușit să marcheze dintr-un unghi foarte dificil. În minutul 75, Ropotan profită de o eroare în defensivă și a reușit să plaseze mingea în poartă. Două minute mai târziu, Florin Tănase reușește să reducă din handicap, dar Pandurii reușește să marcheze în min. 84, profitând de o eroare a portarului Pecanha.

Adrian Ropotan a reușit să marcheze primuil său gol în tricoul echipei Pandurii. „Suntem un grup puternic și foarte unit și încercăm să ne ajutăm mereu. Suntem încrezături că se vor rezolva și problema financiară. Sperăm că vor veni și vremuri mai bune. Oricine din play-off se gândește la titlu. Încercăm să luăm fiecare meci pas cu pas“, a spus Ropotan.

Edi Iordănescu a precizat că „O victorie foarte importantă împotriva unui adersar competitiv, cu jucatori de valoare. Au fost două reprize diferite. În prima repriză nu am reușit un meci foarte bun. La pauză am încercat să remediem problemele și am reușit. E foarte greu. Lucrurile sunt neclare. Pandurii face perfomanță. Așteptăm acționarul principal să vină lângă noi să ne spirjine. E păcat ca avem o echipă competitivă să moară pe parcurs“.

Gică Hagi a acuzat arbitrajul și mai ales o fază la Bănel Nicoliță, care a acuzat un fault comis de Grecu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.