Florin Cârciumaru se gândește să nu mai candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgu Jiu

2
1002

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat astăzi pentru Radio Omega că Florin Cârciumaru se gândește să-și retragă candidatura pentru un nou mandat de primar, pentru că este nemulțumit din cauza unor critici care i-au fost aduse:

„Nu vă ascund un lucru pe care l-am tot discutat cu domnul primar și sunt anumite lucruri care deranjează foarte mult. Chiar domnul primar îmi spunea în urmă cu câteva zile că se gândește dacă va continua pe această variantă, o nouă candidatură la Primăria Târgu Jiu sau va lua în calcul și alte formule de lucru și pentru viitor. Domnul primar Florin Cârciumaru este nemulțumit de modul în care unii dintre cetățenii municipiului Târgu Jiu vin și atacă fără argumente. Există un «totuși» și trebuie să-l avem în vedere“.

2 COMENTARII

  1. Va multumim domnule primar Carciumaru!!Lasati va rog macar pt 4 ani orasul sa respire aer occidental si sa se creeze noi locuri de munca pt noi astia tineri si fara experienta,care au decis sa studieze si sa se dezvolte in orasul natal!!!Va rog insistent, nu va mai sacrificati familia in slujba acestui oras…plecati intr o vacanta pt totdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.