Ce locuințe preferă târgujienii la începutul anului 2016

0
863

Apartamentele de două camere sunt cele mai căutate de târgujieni în această perioadă, atât în ceea ce privește vânzarea-cumpărarea, dar și închirierea. „Cele mai ieftine pornesc de la 80.000 de lei pe străzile Minerilor, Gheorghe Bărboi, iar cele mai mscumpe au o suprafață de peste 50 metri pătrați, decomandate, și ajung la 150.000 de lei în zona Paralela 45 și 180.000 de lei în Victoria pietonal. Cele mai puțin căutate sunt cele semidecomandate“, a spus Ionuț Giubalcă, reprezentantul Agenției Imobiliare„Oryon“.

 

Închirierile, la un nivel ridicat

 

Un volum mare al tranzacțiilor s-a înregistrat și la domeniul închirierilor de spații comerciale. „Închirierile de spații comerciale sunt la un nivel ridicat. Se înregistrează și relocări ale unor firme mai mari în altă parte a orașului“, ne spune Ionuț Giubalcă.
Agenția Oryon se ocupă în exclusivitate și cui spațiile de cazare care trebuie puse la dispoziția lucrătorilor de la Stadionul Municipal. „Au început să se miște lucrurile și am închiriat câteva apartamente pentru oamenii de care au nevoie“, a precizat reprezentatul agenției Oryon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.