Sexy Silvana Brăgaru își modelează corpul după sărbători

0
1100

Târgujianca Silvana Brăgaru are 26 de ani și a fost declarată una dintre cele mai sexy femei din Germania. După sărbători, tânăra se reface la sala, postând pe pagina sa de socializare câteva fotografii în care își etalează corpul bine lucrat.

Sexy Silvana Brăgaru, târgujianca plecată în Germania și devenită sex-simbol, a petrecut sărbătorile de iarnă alături de iubitul său, departe de familia din Gorj. După sărbătorile de iarnă, Silvana a decis că este vremea să meargă la sală pentru a-și tonifia corpul. Silvana le-a arătat fanilor săi de pe Facebook ce progrese a făcut, publicând mai multe fotografii incendiare.

silvana 1

Silvana Brăgaru a devenit cunoscută pentru prima dată în Germania, unde a câștigat un concurs de frumusețe organizat de către publicația Bild. Acum, aceasta lucrează ca educatoare într-o grădiniță din Germania și într-un casino. Tânăra câștigă bani frumoși din ședințele foto pentru anumite publicații din Europa. Admiratorii tinerei, care au acces la pagina  personală de socializare, se arată încântați de fotografiile care mai de care mai sexy pe care Silvana le postează. Fanii masculini îi lăsă zeci de mesaje și sute de aprecieri în care o felicită pe frumoasa brunetă pentru fizicul ei.

• Damiana Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.