Pandurii a realizat primul transfer. Ce jucător i-a luat locul lui Momcilovic

0
844

Pandurii Târgu Jiu l-a transferat, astăzi, pe fundaşul stânga Florin Acsinte, care a jucat la FC Botoşani.

Noul pandur a jucat aproximativ acelaşi număr de jocuri ca şi Momcilovic la echipa gorjeană. Acsinte a evoluat pentru echipa din Botoşani câte 30 de jocuri în ultimele două sezoane. Acsinte a fost căpitan al echipei din Botoşani în ultimele trei sezoane şi a purtat banderola de căpitan şi în partidele susţinte de FC Botoşani în 2015 în UEFA Europa League.

„Încercăm să punem ceva în loc“

Antrenorul Edi Iordănesc se declară mulțumit de transferul realizat, pentru ca lipsa lui Momcilovici să nu cântărească foarte mult în angrenajul echipei: „Chiar dacă au plecat jucători eu sunt cel care trebuie să asigur că această echipă generează rezultate pozitive. Încercăm să ne mișcăm repede cu transferurile și să punem ceva în loc. Recunosc că atunci când am simțit că cresc șansele ca Momcilovic să plece deja am pregătit terenul pentru a transfera un alt jucător pe acest post”.

A jucat în Europa League cu FC Botoșani

Florin Acsinte s-a născut la 10 aprilie 1987 și a jucat pentru FC Botoşani de la juniorat. În Liga I fundaşul transferat de Pandurii a acumulat 76 de meciuri în două sezoane şi jumătate în care a marcat de trei ori, el evoluând şi în două meciuri pe care FC Botoşani le-a disputat în UEFA Europa League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.