O nouă metodă de înșelăciune: „Pomană pentru decedaţii din Clubul Colectiv“

0
881

O femeie de 53 de ani, din Romanești, localitatea componentă municipiului Târgu Jiu, a fost înșelată cu bijterii falsificată după o nouă meetodă, denumită „Pomană pentru decedaţii din Clubul Colectiv“.

Persoana înșelată a fost abordată de o femeie care a coborât dintr-o mașină. Aceasta a spus că i-a murit o rudă în incendiul de la Colectiv și vrea să-i ofere de pomană niște bijterii care i-au aparținut. A rugat-o să le probeze și să-și pună bijuteriile ei într-un șervețel, pe care l-a înlocuit apoi cu una altul care conținea gablonțuri. După plecarea autoturismului, persoana vătămată a constatat că bijuteriile i-au fost substituite cu altele contrafăcute.
Polițiștii au reușit să dea de urma țeparilor. Mașina a fost identificată în localitatea Polovragi. În mașină se aflatu trei persoane cu vârste de 27, 41 şi 44 de ani, toate din judeţul Vâlcea.

„Cu ocazia controlului corporal, asupra tinerei de 27 de ani, din autoturism, au fost identificate două inele şi o pereche de cercei, însuşite prin metoda ,,Pomană pentru decedaţii din Clubul Colectiv’’, de la femeia, de 53 de ani, în timp ce se afla pe raza cartierului Romaneşti, din municipiul Târgu-Jiu. Totodată în autoturismul cu care se deplasau suspecţii, au fost descoperite mai multe bijuterii din metal galben, în cantitate de aproximativ 400 grame, precum şi suma de 800 lei, ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune“, a spus Lucian Stroe purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.