Debranșare de la apă cu scandal în cartierul Meteor

0
803

Un scandal a avut loc, ieri, în cartierul Meteor din municipiul Târgu Jiu, după ce lucrătorii de la Aparegio au venit să debranşeze o familie de romi cu datorii.

Reprezentantul societăţii au spus că proprietarii au primit de două ori somaţie de debranşare, dar nu şi-au achitat restanţele:

„Nu au vrut să plătească din luna septembrie. Nu au vrut să plătească niciun ban. Le-am dat aviz de debranșare de două ori. Datoriile sunt vechi de un an și ceva. Nu au vrut să plătească. Mașina ne bloca branșamentul. Ne bloca accesul pentru debranșare și nu au vrut să mute mașina. Am obținut un ajutor de la Transloc și, în momentul în care am vrut să ridicpm mașina, a venit din casă un tânăr ca să mute mașina. Sunt și alți datornici, dar în fiecare zi efectuăm cinci-șase debranșări pe zi“.

scandal meteor

Acuzații între vecini

O vecină a sărit în apărarea romilor cu datorii: „O vecină care are magazinul udă în fiecare zi. Umblă la contoar. Ei i-au învățat să umble la contoar. Eu de ce plătesc 100 de lei și ea 7 lei. Pe ea nu o verifică. Eu am plătit la zi“.
Proprietara locuinței a spus că mașina a fost lovită în timpul mutării și acțiunea de debranșare nu se justifică: „Au datorii mari și de două milioane de lei și pe mine vin să mă debranșeze pentru două milioane“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.