Cosmin Puienică a fost arestat preventiv

0
925

Cosmin Puienică, tânărul de etnie romă din localitatea Bengești Ciocadia, acuzat că nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 15 zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu în dosarul nr. 305/P/2016. Dispune arestarea preventivă a inculpatului: Puienică Cosmin , pentru săvârşirea infr. prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 C.p., pe o perioadă de 15 zile, începând cu 21.01.2016 până la data de 04.02.2016. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă cu privire la inculpat în conformitate cu dispozitivul prezentei încheieri“, se arată în sentința Judecătoriei Târgu Jiu.

În dimineața zilei de 18 ianuarie, un echipaj de poliție a efectuate semnale de oprire, dar șofeul unei mașini BMW nu a oprit. Oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii și au tras chiar și focuri de armă, dar nu au reușit să-l oprească pe conducătorul auto, care a parcat mașina în fața unui imobil din Târgu Jiu. Cosmin Puienică, proprietarul mașinii, a fost găsit în apartamanetul unor rude, dar a susținut că nu a condus el mașina, ci un verișor căruia îi dăduse cheile.

Polițiștii au constatat altceva: „În urma probatoriului administrat a reieşit faptul că la data de 18 ianuarie a.c., cel în cauză, ar fi condus un autoturism pe strada Calea Bucureşti, din municipiul Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat şi având dreptul de a conduce suspendat“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.