Când va fi gata noua arenă de la Târgu Jiu

1
1240

Lucrările de construcție la noul stadion de la Târgu Jiu sunt în întârziere. Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, execuția este întârziată cu trei luni, din cauza unor probleme legate de documentație și transferul unor bunuri din patrimoniul Ministerului Tineretului și Sportului în cel al Primăriei Târgu Jiu.

Cu toate acestea, Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, crede că stadionul va fi gata în primăvara anului 2017:

Conducerea Primăriei Târgu Jiu consideră că nouya arenă va fi inaugurată în primăvara anului 2017: „Societatea ACI IMPEX, cea care a câștigat licitația pentru această investiție foarte importantă pentru municipiul Târgu Jiu, a început lucrările imediat după ce au fost finalizate toate documentele după care am așteptat ceva timp, deoarece a fost nevoie de foarte multe acte. Imediat după sărbători, activitatea a început foarte puternic la stadion, iar societatea a făcut tot posibilul ca forța de muncă și utilajele să fie aduse la Târgu Jiu și să înceapă lucrările, pentru ca termenul pe care îl au să fie respectat. Vor face tot posibilul ca, până la sfârșitul anului 2016, stadionul să poată fi funcțional, iar returul campionatului de fotbal 2016-2017 să se desfășoare la Târgu Jiu. Este o firmă foarte serioasă, o firmă care a mai derulat astfel de investiții și chiar în această perioadă derulează în paralel o investiție de acest gen în municipiul Craiova. De aceea, avem o garanție că societatea este puternică și poate să își respecte cuvântul vizavi de perioada de finalizare a acestui proiect“.

Hotel cu 38 de camere

Lucrările de modernizare a stadionului municipal din Târgu Jiu sunt finanţate de Compania Naţională de Investiţii. Noul stadion ar trebui să fie finalizat în 18 luni. Valoarea investiției se ridică la 20 milioane de euro. Noul stadion urmează să beneficieze şi de o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri. La cele două capete ale stadionului vor fi ridicate un hotel cu 38 de camere şi două apartemente şi un corp administrativ în care se vor regăsi birouri, săli de conferinţe şi protocol, cantină, săli de forţă şi de antrenamente.

1 COMENTARIU

  1. Stadionul electoral nu e gata, si domnul Florin tocmai si-a anuntat candidatura. Pandurii o sa joace in cupele europene. Unde credeti ca vor evolua? In fieful PSD / Craiova, sau PNL / Cluj?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.