Revoltă a localnicilor dintr-un cartier din Târgu Jiu, pentru că stau în beznă

0
125

Zeci de locuitori din cartierul Preajba Nouă, din municipiul Târgu Jiu, au protestat, ieri seară, la lumina telefoanelor mobile, pentru că de șase luni strada nu mai este iluminată și cartierul se află în beznă.

Oamenii sunt revoltați de această situație care trenează de o jumătate de an și spun că nu își pot lăsa copii să iasă din case după lăsarea întunericului. În plus, mulți elevi ajung acasă de la școală după lăsarea întunericului. Autoritățile locale nu au fost capabile să remedieze defecțiunea. Situația se va agrava în perioada de iarnă, când se va lăsa întunericul mult mai devreme.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că investiția este în curs de întocmire a documentației și că este nevoie de răbdare: „Consiliul Local a aprobat documentația și indicatorii tehnici pentru reabilitarea sistemului de iluminat public din cartierul de tineri de la Preajba. Este o investiție care depășește un milion de lei. A discutat cu cetățenii din această zonă și îi asigur că problema iluminatului public va fi rezolvată. O astfel de investiție cere timp, pentru că sunt o serie de etape care trebuie parcurse. Avem în vedere refacerea întregii rețele electrice pentru iluminatul public și montarea a 55 de stâlpi din fibră de sticlă“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.