Bărbat arestat pentru furt. A intrat în sediul unei firme de unde a furat mai multe unelte

0
130

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel de urgență, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, cu sediul în aceeași localitate, despre faptul că, în noaptea din 22/23 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului, prin escaladarea gardului împrejmuitor, de unde au sustras un motoburghiu, un acumulator și un încărcător, pe care le avea depozitate într-o anexă lăsată neasigurată, creându-i un prejudiciu de 2200 lei.

„În urma activităților informativ-operative efectuate de polițiștii de investigații criminale, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din județul Sălaj, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite proprietarului.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 35 ani, fiind bănuit de săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

Ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.