VIDEO Turiști răniți lângă lacul Valea lui Iovan

0
116

Doi turiști au fost accidentați în zona lacului Valea lui Iovan, masivul Godeanu.
Victima o fost lovită de o piatră în zona toracică, coaste fisurate și posibil pneumotorax. Persoana era conștientă și a fost predată la elicopter pentru a fi transportată la Timisoara, conform Salvamont Gorj.
„Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj, pentru acordarea primului ajutor medical și recuperarea a doi turiști accidentați în zona lacului Valea lui Iovan, masivul Godeanu. Intervin salvamontiștii aflați în serviciul de tură operativă din Baza centrală Salvamont Tg-Jiu, cu o ambulanță Salvamont și cei din baza Salvamont Padeș cu un ATV.
O ambulanță SMURD a fost trimisă către locul evenimentului, dar din cauza drumului foarte accidentat va încerca să ajungă cât mai aproape de locul evenimentului. O parte din personalul ambulanței SMURD va fi preluat de către ambulanța Salvamont, pentru deplasarea la locul accidentului.
De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD-IGAV din POA Caransebeș care se va îndrepta către zonă cu un medic și un salvamontist la bord pentru troliere“, au transmis reprezentanții Salvamont Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.