Tânără de 19 ani, decapitată de tren într-un tunel de pe Defileul Jiului

0
651

O tânără în vârstă de doar 19 ani a fost lovită mortal de un tren în zona Defileului Jiului. Incidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, 17 mai, iar polițiștii fac cercetări în acest caz.

Tânăra a fost lovită de tren în primul tunel după localitatea Bumbești Jiu, la intrare în Defileul Jiului. Aceasta a fost decapitată, iar echipajele de la SMURD și Ambulanță au constatat doar decesul victimei.
„Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au fost sesizați despre faptul că un tren a accidentat mortal o femeie.
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii.
Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.
Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliției al Județului Gorj.

Oamenii legii au reușit să identifice victima. „În această dimineață, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au continuat verificările în vederea stabilirii identității persoanei accidentate mortal de tren în seara precedentă, stabilind că este vorba de o tânără de 19 ani, din orașul Bumbești-Jiu“, au mai comunicat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.